HEM TIVEDEN RIDLEDERNA EGEN HÄST TURRIDNING SERVICE KONTAKT OCH BOKNING BILDER REPORTAGE OM FÖRENINGEN
 
 

Bokning och hjälp inför ridturen

All bokning av boende, transporter och annan service i samband med ridturen måste ske genom Ridleder Tiveden för att vi ska kunna koordinera på bästa sätt. Ring oss så hjälper vi till med bokning, upplägg av ridturen och ger goda råd.

Ridleder Tiveden:

0584-47 40 40

E-post: ridledertiveden@gmail.com

Förverkliga dina drömmar om ett ridäventyr hos oss!
Ridleder Tivedens bokningsservice fungerar så att du kontaktar oss via telefon eller mejl och får, om du inte redan vet hur du vill rida eller vandra, förslag på rutt eller paket. Sedan ordnar vi alla bokningar och skickar dig en bokningsbekräftelse/faktura på hela beställningen. Du får dig då även tillsänt ridledskort samt kartor och informationsmaterial som ingår. Vid säsongens första besök får du alltid ett personligt mottagande. Det är viktigt för oss att kunna ge aktuell information och svara på eventuella frågor.

Lämpliga startplatser är Finnerödja, Anderstorp, Baggekärr, Kopparhult och Granvik.

Ensam eller flera spelar ingen roll. Vi löser det mesta och vill gärna pröva på att samarbeta med större sällskap med egna hästar. Eftersom terrängen är mycket varierande passar den bra för både för nybörjare såväl som för erfarna ryttare.

Längden på ridsträckorna bör avpassas efter ridvana. Vi kan samordna ridturer tillsammans med andra om man inte vill rida ensam i våra djupa skogar. Vi kan också ordna med guide eller följeslagare. Bokningsservicen kan ge många fler möjligheter och har aktuell info om vad som är på gång, lämpliga turer, övernattningar mm.

Information om lederna
Om du vill få utförligare information om ledernas status och svårighetsgrad, ring ledansvariga.

Norra delen, Finnerödja:
Lena och Arne Gribing 0584-20009, 070-231 77 15

Södra delen:
Monica Bergerstedt 0505-250 17, 070 654 91 59

 
   
 
 

Föreningen Ridleder Tiveden
c/o Bergerstedt
Kopparhult
695 97 Tived

E-post:
ridledertiveden@gmail.com
Bankgiro: 5837-9975 – Glöm inte att ange avsändare!

Vad tyckte du?
Vi vill gärna veta vad du tyckte om ridlederna. Här finns en utvärderingsblankett »