HEM OM TIVEDEN RIDLEDERNA RIDLEDSKORT SERVICE TURRIDNING KONTAKT OCH BOKNING BILDER REPORTAGE OM FÖRENINGEN
 
 

Ge dig själv och hästen en avkopplande och skön semester.

Du som har egen häst kan själv utforma din ridsemester både till innehåll, längd och vilka leder som ska ridas. Du kan även välja något av våra paketförslag.

Bokning
Bokningsservicen är till för att ge dig råd, föreslå turer samt hjälpa dig att boka kost och logi. Vi hanterar även ridledskort, kart- och informationsmaterial och vet när det är ledigt på boenden och i hagarna.

Vi ser helst att all bokning sker via bokningsservicen. Det hjälper oss att ge dig  och våra medarbetare bra förutsättningar för en lyckad ridledssäsong.

Du som bor i Tivedenområdet
Lös ridledskort genom Ridledens bokningsservice.
Även om du bara rider dagsturer, tala om när Du är ute på lederna för då kan vi ge råd eller hjälp. Det är också bra om vi får veta hur mycket ridlederna används eller om något är fel. Du bör även få parkeringsanvisningar.

Klara regler gäller för ridning
på Ridleder Tiveden

Allemansrätten gäller inte vid organiserad ridning och det är förbjudet att hitta egna stigar utanför lederna. Det är endast på leden röjning och underhåll sker. Markägare är vidtalade och tillåtelse har givits där lederna är markerade. Det finns massor av vägar att välja på i skogarna och runt gårdar men vi måste vara förstående om markägare inte vill ha hästar överallt. Genom att lösa ridledskort får man tillgång till ett unikt kulturvägnät och dessutom bidrar man till den ideella föreningens arbete.

 
   
 
   
  Ridledskort och priser  
   
   
  Ridledspaket för dig med egen häst  
   
   
 

Guidade ridturer – egen häst

 
     
   
 

Material att ladda hem inför ridturen

 
   
© Ridleder Tiveden | Webbproduktion: David Gribing 2007